Trajna Sminka Obrva

Svakog dana na ulici mozete sresti mnoge pripadnice neznijeg pola koje nesto manje ili vise vode racuna o svom izgledu. Svakako je lepo videti damu sa barem malo karmina na usnama ili maskarom istaknutim ocima ili potpuno nenasminkanu zenu ili devojku pa da mozete to i sami zakljuciti. Koliko je ustvari vazno voditi brigu o svom izgledu i koji su sve nacini na koji se to moze postici? Ako se malo detaljnije pozabavimo izgledom lica mozemo primetiti da su pojedinim zenama obrve uvek u savrsenom izdanju ili da su im usne na neki poseban nacin naglasene. Za to je vec uglavnom zasluzena trajna sminka obrva, kapaka ili usana jer su zaista retke one kojima su obrve savrsenog oblika ili cije lice krase savrsene konture bez ijedne hirurske intervencije ili nekog od tretmana trajne sminke.

Ako uporedimo period od pre 10, 20 pa i vise godina sa danasnjim vremenom, lepota je dobila neki potpuno drugaciji oblik tj. zena je danas spremna da se izlozi mnogim intervencijama i zahvatima kako bi svoj ideal lepote dovela do zeljenog oblika i savrsenstva. Neko u svemu tome zaista ima mere, dok postoji i ona druga strana kod koje sve to vrlo lako moze preci u preterivanje, opsesiju i neukus.

Trajnu sminku strucnjaci smatraju potpuno neagresivnom metodom ulepsavanja lica i rec je o izuzetno efikasnim tretmanima gde se cak i sitne nepravilnosti na licu mogu odlicno korigovati.

Trajnom sminkom obrva do savrsenog oblika oka

Koliko moze biti presudan oblik obrva govori i to da pored toga sto se smatraju okvirom ociju one na poseban nacin mogu odati Vas karakter i lice predstaviti na najlepsi ili nesto manje lepsi nacin. Zato je vazno da brigu o obrvama ukoliko ne umete sami prepustite nekome ko je za to strucan.

Uz pomoc trajne sminke obrva resili ste se onog cesto dosadnog ili nespretnog cupanja obrva, stalne potrage za adekvatnom pincetom, olovkom za potamnjivanje obrva ili neprijatnog oziljka koji Vam je uvek smetao i sprecavao Vas u tome da imate savrsen oblik i izgled obrva.

Kako izgleda trajna sminka obrva?

Trajnu sminku cesto uporedjuju sa tetoviranjem. Moze se reci da ima slicnosti ali je ipak ogromna razlika u tome sto se trajna sminka specijalnim aparatima unosi pod povrsinski sloj koze i sto vremenom dolazi do gubitka intenziteta boje. Tetovaza je ipak mnogo postojanija i ne pruza mogucnost za neke vece korekcije kao sto je to slucaj sa trajnom sminkom.

Preporucuje se svima, narocito osobama sa proredjenim obrvama ili u slucaju da njihov prirodan oblik ne moze na pravi nacin istaci oci i lice.

Osobe sa previse osetljivom kozom mogu imati blazi otok nakon tretmana sto se smatra potpuno uobicajenom pojavom. Boja obrva nakon tretmana je nesto tamnija i to ne treba da Vas brine.  Ceo postupak je takav da ce se koza nekoliko dana perutati i boja ce posvetleti sto je krajnji rezultat. Odabir odgovarajuce boje pored oblika je jos jedan vazan korak u citavom tretmanu tako da se sve mora uklopiti sa Vasim oblikom lica i ociju.

Trajna sminka obrva, usana i kapaka je u svim mogucim segmentima bolje resenje od odlaska na neku hirursku intervenciju. Dobro razmislite pre nego sto se odlucite za ovo drugo…