Trajna Sminka Kapaka

Zelite savrsenu sminku svakog dana i tokom celog dana! Zelite da Vase lice izgleda savrseno i na kraju napornog dana, kada se vracate sa posla, plaze ili bazena, iz teretane ili iz duge setnje sa Vama dragom osobom. Trajna sminka kapaka, obrva i usana Vam upravo to moze omoguciti.

Cini Vam se da Vasem licu nesto nedostaje, nemate vremena za svakodnevno nanosenje ajlajnera, senki, maskare i zeleli biste neko bolje resenje… Uz pomoc trajne sminke Vase lice ce uvek izgledati sveze i besprekorno nasminkano.

Trajna sminka kapaka i obrva

Ako krenemo od gornjeg dela lica onda cemo se zasigurno fokusirati na ocima. Imajmo u vidu da ste pitanje izgleda obrva vec resili i da sada treba preci na sminku oko ociju. Zeleli biste da svoje oci istaknete uz pomoc ajlajnera ali Vam je preciznost i umece u tome slabija tacka. Zato je trajna sminka kapaka idealna za Vas jer se upravo njome dobija taj efekat. Izvlacenjem tanje ili deblje linije na kapcima stvara se efekat guscih trepavica sto svakako poboljsava izgled Vasih ociju i pogleda. Da li cete se odluciti za nesto blazi rub oko ociju ili intenzivniji ajlajner zavisi iskljucivo od Vase zelje, mada se uvek treba posavetovati sa make up strucnjacima sta je to sto ce u Vasem slucaju doneti najbolji rezultat. Nesto jaca sminka se uglavnom koristi za posebne prilike i nije primerena obicnim svakodnevnim aktivnostima. Osnovni cilj trajne sminke kapaka je da na sto prirodniji nacin konturise Vase oci i jasno ih izrazi.

 Sta obuhvata tretman trajne sminke?

Ovakvu vrstu sminke ne mozete sami ni skinuti ni oprati sto Vam jasno ukazuje na to da prethodno morate detaljno proveriti sve vezano za ovaj tretman, pogotovo sto se u ovom slucaju radi o korekcijama na licu koje ne mozete sakriti. S obzirom da se u gotovo svim kozmetickim studijima nude usluge trajnog sminkanja na Vama je da odlucite koji cete posetiti i gde zakazati Vas tretman. Preporuka nekoga iz Vase okoline moze biti veoma korisna kako ne biste lutali ili se prepustili nekome ko nije dovoljno strucan. Temeljna konsultacija i svi precizno utvrdjeni detalji oko boja, oblika i intenziteta su jedini pravi nacin da se izbegne bilo kakva neprijatnost i greska.

S obzirom da postoji vise tipova koze i sam rezultat nakon tretmana je potpuno individualan. Ukoliko iz nekog razloga kao sto je recimo masna koza i sl. tretman nije dao 100% -tne rezultate morate doci na korekciju sto svakako ulazi u cenu tretmana.

Trajna sminka kapaka, obrva i usana je vise od pola obavljenog posla u spremanju za izlazak iz kuce, sto je priznacete ogromna usteda vremena svakog jutra ili svakog dana. Uz samo malo karmina ili rumenila Vase lice je kompletno nasminkano i spremno za svaku priliku a uz sve to i u svakom momentu uredno nasminkano tj. sminka se ne moze razmazati. Zaista vredi, da li se i Vi slazete?